Zdravým životním stylem proti cukrovce

14.05.2014 09:46

Další velmi zajímavý článek vyšel na OnaDnes od Petra Havlíčka. Upozorňuje na:

Důležitost pohybu a zdravého stravování

Ve zkratce: V článku si můžete přečíst, že diabetes (tj. cukrovka) má více podob. S přibývajícím věkem se zvyšuje riziko tzv. diabetu 2. typu, který může a nemusí být spojený s obezitou. Může potkat i ty se štíhlou postavou.

Špatným životním stylem (nedostatek pohybu, špatné stravování, málo spánku, nedostatečná regenerace...) začnou být naše tkáně necitlivé vůči účinkům inzulínu. S postupem času může dojít k vyčerpání slinivky, která právě inzulín produkuje, a je třeba inzulín aplikovat uměle. Může se jednat o tabletky, ale zrovna tak může dojít i k potřebě dodávat inzulín injekčně.

Celý článek si můžete přečíst kliknutím na obrázek.

Neváhejte, začněte lepší a zdravější život už dnes! Diabetes hrozí opravdu každému!!!

 

Správné stravování, dostatek spánku či práce bez stresu atd. je pevně ve Vašich rukou a je jen na Vás, zda rady a zdravý životní styl budete dodržovat. Já Vám mohu pomoci se správným a zdravým pohybem.

Zde je potřeba individuálního přístupu. Nedoporučuji po přečtení tohoto článku začít z ničeho nic každý den hodinu běhat nebo vletět do posilovny "na benč". Ano, určitě je to lepší než nic. Ale na druhou stranu si můžete pěkně ublížit.

Lepší je na začátek zvolit trenéra, který Vám ukáže, jak se dostat do formy tak, abyste si neublížili.

 

Pomohu Vás nasměrovat ke cvičení, které je pro Vás aktuálně to nejlepší. 

Objednejte se na konzultaci či individuální trénink - tel. č. 732 962 330 nebo e-mail hobin@seznam.cz