Individuální cvičení

23.02.2013 16:25

 

Máte dostatek odhodlání aktivně přikročit k řešení příčin bolestí Vaši zad apod.?

Využijte individuálního přístupu terapeuta Honzy. V rámci jeho lekcí na začátku absolvujete diagnostiku celého těla (zdravotního stavu, rozbor pohybového aparátu, možné příčiny Vašich bolestí i Vaše plány a cíle do budoucna). Zkonzultujete spolu lékařské diagnózy, Vaše další problémy a trápení.

Víc než jen cvičení

Výhodou konzultací u terapeuta Honzy jsou jeho znalosti v mnoha oblastech léčebných procedur, sportovních aktivit, wellness i zdravotních terapií. Jeho doporučení nikdy nekončí jen u masáží, cvičení apod. Pokud chcete svému tělu dát to nejlepší, ulevit si od bolestí a s jarem nastartovat nový správný přístup k životu, je individuální cvičení terapeuta Honzy ta správná volba.

Nezačínejte na vlastní pěst

Častou chybou může být, že se člověk rozhodne začít, ale sám cvičí nesprávně. Někdy se ani lékaři plně nevěnují svým pacientům a odbydou je letmým vysvětlením cviků. První impuls cvičení by nikdy neměl být jen podle cvičebního dvd, internetu nebo na základě letáčku. Vaše úsilí se může snadno minout účinkem. A přitom by stačilo Vás jen mírně upravit při daném pohybu, vysvětlit Vám jak se mají svaly při cviku zapojit či poupravit Vaše postavení. Určitě se vyplatí zaplatit si na pár lekcí trenéra. S jeho pomocí si zafixujete správné zapojování svalů, a pak už zvládnete cvičení i doma sami.

Vychutnejte si individuální přístup

Navíc individuální přístup Vám může dát mnohem víc. Někdo má radši, když převažuje relaxace, někdo se raději víc aktivně zapojí. Vychutnejte si chvíli, kdy se někdo věnuje pouze Vám a přesně podle Vašich potřeb a přání.

Objednávejte se na tel. č. : 732 962 330